[Hjem] [Om] [Konsulent]

Om Isos

Isos.dk blev oprettet omkring år 2000 som en hjemmeside der gav interesserede gratis hjælp omkring modemer, ADSL, routere, PC problemer og andet internet relateret.

José Dias Andersen Lobato
Ejer af hjemmesiden

Jeg leder efter en ny stilling.

Jeg har lang erfaring med teknisk support gennem en rolle som teknisk problemknuser for TDCs supportere gennem 9 år. Jeg har beskæftiget mig med fejlfinding på PC, fjernelse af virus, nyinstallationer af PC og løsning af problemer ADSL, routere og andet kundevendt teknisk udstyr.

Efter supportrollen startede jeg som certificeret (ISTQB) software-tester med speciale i selvbetjenings løsninger og provisioneringssystemer i TDC. Efter ca 4 år fortsatte jeg med test at Elektroniske Patientjournaler for CSC med speciale i systemt Clinical Suite der bruges i Region Nordjylland.

Interesser

Mine interesser er bl.a. effektive og simple hjemmesider, søgemaskineoptimering og programmerering af hjemmesider i PHP og Javascript. Denne side indlæses f.eks. på 0.3 sekunder. Jeg har erfaring med databaser, MySQL, SQLite, MsSQL og foretrækker SQLite hvis muligt.

Arbejde

Jeg leder en ny fast stilling der involverer hjemmeside-programmering og gerne teknisk support. Jeg kan godt lide kundekontakt og at hjælpe og løsning af tekniske problemer.

José Dias Lobato
Smedevænget 45
8464 Galten
Tel: 60 47 84 48